dissabte, 17 de novembre del 2007

HC Ripoll, 4 - Sant Cugat, 2

Quarta victòria consecutiva del HC Ripoll, aquesta vegada davant d'un Sant Cugat nou a la categoria, que es va mostrar voluntariós i persistent. L'equip ripollès però va aprofitar l'aventatge dels primers minuts de joc, quan va col.locar-se 2 a 0 en el marcador, resultat que es va mantenir fins al descans. El joc emprenyador dels visitants va fer que el partit no resultés fàcil, i que la duresa en el joc impliquès l'expulsió amb blava d'Orriols, únic jugador que s'hagués mantingut amb pista juntament amb Arxé durant tot el partit. A la represa el Ripoll va ampliar l'avantatge amb dos gols més, i només als deu últims minuts va semblar que el Sant Cugat tinguès alguna possibilitat, quan va marcar els dos gols que establien el definitiu 4 a 2. El Ripoll va donar una sensació com a equip que enterra definitivament els fantasmes de les primeres jornades, quan semblava destinat a lluitar per la permanència.